ETUSIVU

Kokoukset ja tilaisuudet meren äärellä Vaasan saaristossa ympäri vuoden

Villa Bullerås on 1918 merenrannalle rakennettu kapteenin huvila meren rannalla Merenkurkun maailmanperintöalueella. Vuonna 2004 Villa Bullerås kunnostettiin perusteellisesti entiseen loistoonsa.Villa Bullerås palvelee vuoden ympäri korkeatasoisena yksityistilaisuuspaikkana yrityksille ja yhteisöille. Suuri valoisa sali ja hyvät tilat tarjoavat viihtyisät ja rauhalliset puitteet onnistuneelle kokoukselle ja yhdessäololle. Bulleråsin keittiö pitää taas huolen makunautinnoista.

Saunailta merenrannalla

Rannalla on suuri puulämmitteinen sauna, johon mahtuu suurempikin porukka. Vieressä oleva vanha, perinteinen saaristotupa takkoineen on tunnelmallinen illanviettopaikka.

Merellinen luonto kutsuu

Bulleråsia ympäröivä meri ja luonto kutsuvat virkistävään ulkoiluun. Tarjoammekin monenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja.

Bulleråsissa on vain yksi ryhmä kerrallaan

Parhaimmillaan Villa Bullerås on 12-20 hengen tilaisuuksille. Kaikki saavat silloin paikkansa salin pitkästä tammipöydästä, merelle avautuvan terassin vierestä. Villa Bullerås varataan vain yhdelle ryhmälle kerrallaan, joten tilaisuutenne rauha mereisessä ympäristössä on taattu. Bullerås edustaa saariston perinteitä niin rakennuksiltaan, kuin ympäristöltään. Kunnioitamme luontoa sen omilla ehdoilla.

Villa Bullerås palvelee englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.