TEEMATILAISUUDET

Gourmet-illat opettavat tiimitaitoja ja uusia ruokaniksejä

Valmistakaa ammattikokin johdolla usean ruokalajin illallinen Bulleråsin isossa keittiössä -oman ryhmän voimin. Kattakaa salin tammipöytä viimeisen päälle juhlavaksi ja nauttikaa aikaansaannoksistanne! Bulleråsin iso edustuskeittiö välineineen mahdollistaa tämän. Teemana voi olla vaikkapa kala, riista, tai saariston lammas. Gourmet-ilta sopii ohjelmaksi kokouspäivän päätteeksi.

Hyvä tiimi valmistaa maukasta ruokaa myös avotulella

Bulleråsin kaksi nuotiokotaa on varustettu kotakeittiöillä. Ryhmä valmistaa ruokansa avotulelle - eräkokin johdolla. Jos teemana ovat kalaruoat, kertaamme ensin oikeat kalankäsittelytavat. Kalan lisäksi voidaan ruoan valmistukseen käyttää vihanneksia, ja verestää vaikkapa wokkaustaitoja. Eräateria voidaan säästä riippuen nauttia merenrannalla kodassa nuotion äärellä tai tunnelmallisessa saaristotuvassamme.

Kalastus-, melonta- ja muut luontoretket

Järjestämme pitempiä kalastus-, melonta- ja saaristoretkiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Bullerås toimii venesatamineen mainiona retkitukikohtana. Retken jälkeen voidaan saalis valmistaa ruoaksi. Ja tietysti rantasauna maistuu elämyksellisen päivän päätteeksi.